Scheidingscafe

Scheiden

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn.  

Wat zijn de juiste stappen om te zetten?  Kan een mediator helpen of moet je naar een advocaat? Kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen? Wat gaat er allemaal veranderen in mijn financiële situatie? Het raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen kan helpend zijn.

Bij Scheidingcafé De Ronde Venen kun je zonder kosten terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent je scheiding. Tijdens de bijeenkomst is het maatschappelijk werk, een pedagogisch adviseur, een mediator en een advocaat aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Ook is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen  te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft met een situatie van (echt)scheiden en daar vragen over heeft en woonachtig is in De Ronde Venen.

Programma

  • maandag 5 oktober 2020 Mijdrecht Hoofdweg 1
  • maandag 2 november 2020 Mijdrecht Hoofdweg 1
  • maandag 14 december 2020 Kerkgaarde 3 Abcoude
  • maandag 18 januari 2021 Hoofdweg 1 Mijdrecht
  • maandag 15 februari 2021 Hoofdweg 1 Mijdrecht
  • maandag 15 maart 2021 Kerkgaarde 3 in Abcoude

19.45 uur : Inloop
20.00 uur : Start met presentaties van deskundigen
20.40 uur: Bespreken van vragen en mogelijkheid tot persoonlijk gesprek

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Kwadraad via T 088 900 4000 en vraag naar de bureaudienst van De Ronde Venen of mail naar bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor het Scheidigscafé wordt op prijs gesteld en kan via bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl .