Cursus Omgaan met je puber

scream

Maak jij je zorgen over de gedragsveranderingen van je puber? Kom je regelmatig in een strijd terecht met je puber? Wil je informatie over het puberbrein, veranderingen en de verschillende fasen van puberteit? Wil je leren om contact te maken met je puber vanuit je gevoel?

pubersenzo-logoDan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan de cursus Leren omgaan met je puber. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met het maatschappelijk werk en Angèle Babeliowsky van Pubers & Zo.

Tijdens de cursus is er aandacht voor de veranderingen van kinderen in de puberteit en maak je onder meer kennis met verschillende aspecten van werkelijk contact maken en contact hebben.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor ouders en verzorgers met pubers van 11 t/m 17 jaar (waarbij er geen sprake is van ernstige gedragsproblemen).

Praktische informatie

Data: 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Kerkgaarde 3, 1391 MB Abcoude
Kosten: geen

Aanmelden en meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Kees Kuiper, maatschappelijk werk, via telefoonnummer 088 900 4000. Aanmelden kan via e-mailadres: k.kuiper@kwadraad.nl. Zie ook de flyer over de cursus (pdf).